59. rész
Ebben az epizódban húsvéti fogásokat készít a séf, melyeket szokása szerint megvariál. Így kerül az asztalra kezdetnek savanyított gombából készült leves . A régi Lengyelországban minden savanyított levest céklalevesnek neveztek. Készülhetett savanyított céklából, ennek bármelyik fajtájából, erjesztett kovászból. A gombás savanyított leves után jön a krumplis-spenótos egytálétel, tükörtojással, és a végén egy halas szendvics.
Ebben az epizódban húsvéti fogásokat készít a séf, melyeket szokása szerint megvariál. Így kerül az asztalra kezdetnek savanyított gombából készült leves . A régi Lengyelországban minden savanyított levest céklalevesnek neveztek. Készülhetett savanyított céklából, ennek bármelyik fajtájából, erjesztett kovászból. A gombás savanyított leves után jön a krumplis-spenótos egytálétel, tükörtojással, és a végén egy halas szendvics.